200 g mörk choklad
50 g smör
2 st ägg
2,5 dl socker
1 tsk vaniljsocker
1, 25 dl vetemjöl
10 dropper pepparmyntsolja
1 krm bakpulver
Garnering
2 dl florsocker
1 msk vatten
5 droppar pepparmyntsolja
10 g mörk choklad
Smält choklad och blanda i smöret så att det smälter. Vispa ägg, socker och vaniljsocker poröst. Blanda med chokladen. Tillsätt pepparmyntsoljan. Rör försiktigt i vetemjöl och bakpulver. Fyll småbrödsformar till 2/3 och grädda i 6-7 minuter. Låt svalna. Blanda florsocker, vatten och pepparmyntsolja till garneringen och spritsa på varje kaka. Smält chokladen och droppa på sockerglasyren.
2 kommentarer:
Mycket goda!
Fullfart: Perfekta på gottebordet
Skicka en kommentar